#پولنتا_با_کلم_بروکولی
پولنتا یا همان آرد ذرت یک استکان
کلم بروکولی سبزو سفید یک پیاله کوچک
کره ۱۰ گرم
آب دواستکانهمان استکانکه آرد را پیمانهکردید
ویکاستکان شیر باز هماناستکان پیمانه
بعد مقدار آبوشیر را داخل ظرف میریزیم تا جوش بیاد ( چون شیر داره مواظب باشید سر نره😉😢) بعد کهجوش اومد آرد را آروم آروم داخلش بریزید ومرتب حدود ده دقیقه هم میزنیم چونزود سفت میشه و گلولهمیشه باید مرتب هم زد در این میان میتونید هر ادویهیا سبزی خشک کهدوست دارید با کمی نمک و فلفل داخلش بریزید که طعم دار بشه من قارچخشک ونمک و فلفل و پودر سیر زدم بعد کهکمی سفت شد
کره را داخلشمیریزیم تا خوب مخلوط بشهمثل پوره سیب زمینیبشه ولی خیلیهم سفت نشهچونبعد از پخت سفت تر هم میشه
بعد داخل قالب کمربندی کف طرف کاغذ میگذاریم کلم های پخته و تفت داده را میریزیمو روی اونهم آرد ذرت که آماده کردیم میریزیم تا شکل بگیره ودر ظرف سروبر میگردونیم.
شما میتونید به جای پولنتا پوره سیب زمینی هم بریزید رویبروکولی ها عین همین میشهفقط طعمش کمی فرق میکنه.