خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۵:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ‌ #تاس_کباب_فرانسوی

    این غذا را باید در فر درست کنید و با تاس کباب ما ایرانی‌ها بسیار فرق دارد اما واقعا خوش‌طعم است و مطمئنا طرفدار این غذا خواهید شد.

    مواد لازم

    روغن
    ¼ پیمانه کره
    1.5 پیمانه هویج خرد شده
    1.5 پیمانه کرفس خرد شده
    یک پیمانه پیاز خرد شده
    نصف قاشق چایخوری فلفل‌سیاه
    سه پیمانه قارچ خرد شده
    دو پیمانه آب گوشت
    یک قاشق غذاخوری پودر خردل
    4 حبه سیر رنده شده
    دو قاشق چایخوری رزماری تازه
    دو قاشق چایخوری آویشن تازه
    480 گرم گوشت پخته شده
    5 عدد نان تست

    طرز تهیه

    فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف پیرکس مستطیلی را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
    در یک تابه بزرگ، سه قاشق غذاخوری کره را روی حرارت ملایم گرم کنید. هویج، کرفس، پیاز و فلفل را اضافه کنید و آنها را 7 تا 9 دقیقه تفت دهید تا سبک شوند. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. قارچ‌ها، یک پیمانه آب گوشت، خردل، سیر، رزماری و آویشن را اضافه کنید. دوباره تابه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید مواد بجوشند. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید تا 5 دقیقه هم نیم‌جوش شوند.
    گوشت و باقی‌مانده آب گوشت را اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا گرم بمانند.
    در یک کاسه کوچک، یک قاشق غذاخوری کره را به مدت 30 ثانیه در مایکروفر آب کنید. آن را روی نان‌ها بمالید و آنها را به مکعب‌های کوچک تقسیم کنید. مخلوط گوشت را داخل پیرکس بریزید. روی آنها را با مکعب‌های نان بپوشانید. پیرکس را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا نان ها طلایی و برشته شوند
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان