خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۸:۳۵   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     کوفته کباب

    ✍مواد اولیه : برای 4 نفر

    گوشت (چرخ شده و گوسفندی) نیم كیلو

    نان (فرانسوی) 2برش

    گشنیز (ساطوری شده) 2قاشق سوپخوری

    سیر (ساطوری شده) 5حبه

    پیاز 1عدد

    لیمو ترش (ریز) 1عدد

    زیره (پودر) 1قاشق چایخوری

    فلفل قرمز 1قاشق چایخوری

    زردچوبه نصف قاشق چایخوری

    دارچین نصف قاشق چایخوری

    تخم مرغ 1عدد

    🍜طرز تهیه :

    ابتدا در ظرفی مناسب گوشت چرخ كرده را با ادویه خوب ورز میدهیم تا ادویه تماما به خورد گوشت رود.سپس دو برش نان فرانسوی را پودر كرده و كاملا ریز میكنیم تا به شكل آرد مانند در آید و آن را به همراه تخم مرغ و سایر مواد به گوشت اضافه میكنیم پیاز را رنده زده و آب آن را گرفته و به كوفته اضافه میكنیم و اگر كوفته چسبندگی لازم را پیدا نكرد كمی بیشتر تخم مرغ اضافه میكنیم.در تابه ای مناسب مقداری روغن داغ میكنیم و مواد را به هشت قسمت تقسیم كرده و آن را به شكل كوفته یا كتلت در می آوریم و در ظرف میچینیم تا بپزد و چند بار آنها را پشت و رو میكنیم تا خوب سرخ شوند.

    🚦 نكات:

    1)این كوفته سس ندارد ولی اگر دوست دارید كمی سس قرمز تند با آن سرو كنید.

    2)بهتر است چند حلقه فلفل دلمه ای همراه كوفته سرخ كنید و با غذا سرو كنید.

    3)اگر مقداری آبلیمو به مواد این كوفته كباب اضافه كنید خوشمزه تر میشود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان