خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۸:۵۶   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    بورانی اسفناج😋

    ✍مواد اولیه : برای 4 نفر

    سیر 3 حبه

    فلفل به میزان لازم

    نمک به میزان لازم

    اسفناج 1کیلو

    ماست یک لیوان

    روغن 2قاشق سوپحوری

    بورانی غذایی سادهو بسیار خوشمزه است.این غذا اصالتا متعلق به نواحی شمالی کشور است اما کمتر کسی را میتوان یافت که آن را امتحان نکرده باشد.این غذای لذیذ هم میتواند به صورت پیش غذا مصرف شود و هم به صورت غذای اصلی. 

    🍜طرز تهیه:

    ابتدا اسفناج را شسته و سپس خرد میکنیم و با آب و نمک ان را آبپز کرده و در صافی می ریزیم تا آب اضافی اسفناج گرفته شود .سپس در کمی روغن سرخ می کنیم. اسفناج پخته و سرخ شده را کمی ساطوری می کنیم. ماست را با نمک و فلفل هم می زنیم تا یکنواخت شود و سپس سیر را کوبیده و به آن اضافه میکنیم و در انتها اسفناج را به آن می افزاییم و خوب میزنیم تا یکنواخت شود حالا غذا را داخل یخچال قرار میدهیم تا خوب خنک شود و آن را برای سرو آماده میکنیم. 

    🌸تزیین:

    برای تزیین بورانی به شکل قالبی یه ظرف مناسب رو در نظر بگیرید و به نظرم بهتره ظرفتون رو استیل بگیرید که دما راحت تر منتقل بشه.یه تعداد برگ اسفناج رو 15دقیقه داخل آب نمک خیس کنید و بعد بذارید کامل خشک بشه و داخل ظرف رو کامل بپوشونید و جوری اونها رو قرار بدید که از لبه ها بیرون بزنن.بعد بورانی کاملا سفت رو بریزید داخل ظرف و برگها رو بیارید رو و روی اون یه جسم کمی سنگین (در حد پیاله و ...)قرار بدید و بعد بورانی رو 1تا3ساعت بذارید توی یخچال و بعد از قالب جداش کنید و نوش جان!

    🚦نکات:

    1)می توان اسفناج را با یک حبه سیر پخت و بدون تفت دادن به ماست اضافه کرد. 

    2)برخی از مناطق بورانی را به شکل خام تهیه میکنند به این صورت که به جای اسفناج پخته در دستور قبلی، اسفناج خام را ساطوری کرده و بکار می برند. اضافه کردن کمی مغز گردوی کوبیده مزه ی این بورانی را بهتر خواهد کرد. در تهیه این بورانی می توان از ماست تازه معمولی استفاده کرد. 

    3)بهتر است در تهیه بورانی از ماست خامه ای استفاده کنید. 

    4)اگر این بورانی را برای سرو همراه غذا تهیه میکنید آن را داخل مخلوط کن ریخته و به عنوان همراه غذا استفاده کنید(جایگزین ماست). 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان