خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    پاي مرغ

    آرد 150 گرم

    ماست نصف پيمانه

    كره 50 گرم

    نمك يك قاشق چايخوري

    فلفل سفيد نصف قاشق چايخوري

    زعفران آب‌كرده يك قاشق مرباخوري

    سينه‌مرغ پخته و خرد شده نصف عدد

    قارچ خرد شده 200 گرم

    جعفري، ترخان و مرزه خرد شده وسوسیس کوکتل دودی خرد شده نصف پيمانه

    رب گوجه‌فرنگي دو قاشق غذاخوري

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    زردچوبه و گراماسالای مرغ يك قاشق چايخوري

    روغن مايع چهار قاشق سوپخوري

    نمك به ميزان لازم

    تمام مواد خمير به جز آرد را مخلوط كرده آرد را كم‌كم به مايه اضافه مي‌كنيم تا خمير يك دست شود. بعد به مدت يك ساعت استراحت مي‌‌دهيم.

    روغن مايع را در تابه داغ كرده، مرغ، رب گوجه‌فرنگي، قارچ، كوكتل زنجبيل، نمك، زردچوبه و گراماسالا را مي‌افزاييم.

    پس از كمي تفت دادن شعله را خاموش كرده و سبزي را داخل آن مي‌ريزيم.

    داخل قالب 30 سانتي‌متري را چرب كرده خمير را به قطر دو ميلي‌متر باز مي‌‌كنيم و داخل قالب قرار مي‌دهيم.

    مواد مياني را روي خمير مي‌ريزيم و خمیر دیگری را روی مواد میانی قرار می دهیم(می توانید از قالب های قلب استفاده کنید،یا نوارهای خمیری را به شکل حصیر روی مواد میانی قرار دهید)

    سپس زرده تخم‌مرغ را با كمي نمك مخلوط نموده و با برس روي خمير مي‌زنيم.

    پاي را در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه مي‌گذاريم تا طلايي شود.

    برای تزئین پای مرغ می توانید پس از زدن زرده تخم مرغ به خمیر بالایی از اشکالی مثل گل و برگ و ستاره  خمیری استفاده کنید و روی آن کنجد سفید بپاشید.

    برای داخل موادتان از پنیر پیتزا هم می توانید استفاده کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان