خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۳:۵۴   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کباب فسنجانی

    گوشت بدون استخوان ران وسینه مرغ : 600 گرم

    پیاز : 1 عدد متوسط

    گردو آسیاب شده : 200 - 300 گرم

    رب انار : یک فنجان سر پر

    نمک ,فلفل , زعفران دم کرده : به میزان دلخواه

    ﺭﻮﺘﺳﺩ ﺖﺨﭘ

    ابتدا گوشت مرغ را شسته ومانند قطعات جوجه کبابی خرد میکنیم

    سپس پیاز را خرد کرده ودر ظرف به آن میافزاییم

    بعد از آن گردویی که از قبل آسیاب کرده بودیم راهمراه رب انار ونمک وفلفل وزعفران دم کرده را به بقیه مواد اضافه میکنیم وبرای ساعتی در جایی خنک به آن استراحت میدهیم تا به خوبی با هم مزه دار شوند

    پیاز ها نباید ریز خرد ویا رنده شوند زیرا به گوشت چسبیده وزمان کباب کردن پیازها زودتر میسوزند

    ومورد دیگر این که اگر نخواستید گوشت ها را به صورت جوجه کبابی با سیخ جوجه, کباب کنید میتوانید آن را با مقدار کمی آب درون فر یا تابه های چفل به مدت یک ربع تا بیست دقیقه طبخ کنید که در آنوقت آب کبابها به روغن میافتد وطعم ومزه واقعی فسنجان را به خود میگیرد .

    نکته:

    نا گفته نماند که این غذا را هم با برنج ویا هم بانان میتوان سرو نمود . غذای لذیذی است امتحان کنید

    این غذا را میشود هم به صورت کبابی و هم به صورت بخار پز در تابه های چفل طبخ کرد

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان