خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۰:۵۱   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    طرز تهیه پاته مرغ و سبزیجات ، یک غذای خوشمزه فرانسوی

    مواد لازم:

     آرد سفید گندم ۲۵۰ گرم  زرده تخم‌مرغ یک عدد  کره ۸۰ گرم (اختیاری)  نمک یک قاشق چایخوری  روغن دو قاشق سوپخوری آب سرد چهار تا هشت قاشق سوپخوری (نصف پیمانه)

      مواد لازم برای داخل پاته :

    سینه مرغ خرد شده (یک سینه کامل)  هویج پخته و خرد شده دو عدد بزرگ  قارچ سرخ شده و نخود سبز نصف پیمانه  پیاز بزرگ خرد شده یک عدد  کره یا روغن ۵۰ گرم نمک و فلفل به مقدار لازم  

    مواد لازم برای تهیه سس پاته :

     کره چهار قاشق سوپخوری (۵۰گرم)  آبلیمو یک قاشق سوپخوری  آرد سفید گندم دو قاشق سوپ خوری(۱۵ گرم)  شیر ۱ پیمانه  نمک و فلفل به مقدارلازم

    طرز تهیه سس پاته: ابتدا سس را تهیه فرمایید آرد و شیر را با هم مخلوط کنید تا یکنواخت شود   بعد آن را روی حرارت بگذارید تا  جوش بیاید و غلیظ شود  مرتب هم بزنید وقتی سس غلیظ شد کره را به آن بیفزایید تا آب شود آبلیمو و نمک و فلفل را بدان افزوده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود

    طرز تهیه مواد میانی : در یک تابه تفلون  پیاز را با اندکی روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس قارچ را اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا آب آن گرفته شود. وقتی آب قارچ گرفته شد، مرغ پخته و خرد شده را با هویج و نخود فرنگی پخته شده به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد سس را داخل آن بریزید و از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا همه مواد با سس مخلوط شود. این مخلوط را در ظرفی ریخته و کنار بگذارید.

    سپس خمیر پاته را آماده کنید: دو پیمانه آرد را با روغن و نمک مخلوط کرده و با دست ورز دهید  وقتی خمیر به دست نچسبید خمیر آماده است . آن را دو قسمت کنید  روی یک سینی آرد بپاشید و یکی از خمیرها را با وردنه باز کرده و نازک نمایید . سپس خمیر را برداشته و در ظرف مورد نظر بگذارید ، ظرف فلزی باشد و اگر لبه ی آن کنگره ای باشد بهتر است و به لبه ی ظرف بچسبانید. و مواد میانی را داخل آن بریزید. حالا باقیمانده خمیر را به صورت نازک درآورده روی خمیر قبلی قرار دهید، به طوری که دو لبه ی خمیر روی هم قرار گیرند سپس سطح خمیر را با چنگال سوراخ نمایید اکنون یک زرده ی تخم مرغ را زده و روی سطح خمیر بمالید و آن را با  ۳۵۰  درجه فارنهایت به مدت یک ساعت در فر قرار دهید تا بپزد خمیر را به شکل در ظرف با وردنه باز کنید و روی مواد بگذارید و کمی فشار دهید. روی این خمیر باید طلایی شود.

    نکته: پاته (به فرانسوی: Pâté) نوعی غذاست که از قرار دادن گوشت، ماهی، سبزیجات، میوه و غیره در داخل خمیر پای و پخت آن در داخل فر درست می‌شود. هم بطور گرم و هم سرد سرو می‌شود. پاته بخصوص اشاره به پایی دارد که در درون آن گوشت قرار دارد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان