رولت گوشت با سس

مواد لازم برای۶ نفر
خرده نان 1.5 فنجان
شیر ۳/۴ فنجان
گوشت چرخ کرده ۹۰۰ گرم
پیاز (خرد شده) ۱/۲ فنجان
هویج (متوسط - رنده شده) ۱ عدد
نمک ۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
تخم مرغ ۲ عدد
خردل ۲ قاشق غذا خوری
سس قرمز ۱/۲ فنجان
شکر قهوه ای ۵۰ گرم
طرز تهیه
۱- خرده های نان را داخل یک کاسه بریزید و شیر را روی آنها بریزید و کنار بگذارید.
۲- در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، پیاز، نمک، فلفل، هویج و تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط شیر و نان را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید و داخل قالب بریزید
۳- در یک کاسه کوچک، خردل، سس قرمز و شکر قهوه ای را با یکدیگر مخلوط کنید و روی گوشت داخل قالب بریزید و به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کاملا بپزد