خانه
56.1K

طرز تهیه انواع بستنی

  • ۱۳:۰۸   ۱۳۹۲/۳/۵
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    بستنی نسکافه

    مواد لازم :
     

    خامه : 250 گرم
     
    تخم‌ مرغ : 3 عدد
     
    شكر : 100 گرم
     
    شير : 4 قاشق سوپخوري
     
    نسكافه : 1 قاشق سوپخوري
     
    آبليمو : 1/2 قاشق چايخوري
     

     


    طرز تهيه :
     
    ابتدا زرده و سفيده های تخم مرغ را از هم جدا كرده
    زرده ها را با همزن کمی زده سپس با شکر مخلوط کرده و هم بزنيد تا سفت و سفيد شود
     نسكافه را در شير حل كرده و به زرده‌ها اضافه كنيد و هم بزنید تا یکدست شوند
     
    خامه را با همزن تمیز ( نباید از زرده یا مواد دیگر به پره های هم زن باشد ) هم بزنيد تا فرم بگیرد و سفت شود.
     
    سفيده‌ها را نيز با همزن تمیز هم بزنید تا سفید شود بعد آبلیمو را اضافه کرده و هم بزنید تا كاملا فرم بگیرد و از ظرف نریزد و سفت شود
    سپس سفیده ها را به خامه زده شده اضافه كرده و هم بزنيد.
     
    خامه را به نسكافه و زرده تخم‌مرغ زده شده اضافه كرده و

    مواد آماده را در ظرف مناسبی ریخته در آن را ببندید و درون فریزر قرار دهید. پس از 2 ساعت ظرف را بیرون آورده و با همزن برقی مواد را هم بزنید تا نرم شود و دوباره درون فریزر قرار دهید.
    نکته :
     بستنی داخل فریزر نباید یخ بزند و فقط و فقط سفت شود و مجدداً آن را هم زده، به این صورت هر چقدر در فریزر بماند دیگر یخ نخواهد زد.
     
    این عمل را سه بار (هر 2 ساعت یک بار) انجام دهید.
     پس از آن به مدت ۲۴ ساعت درون فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.


     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان