خانه
56.1K

طرز تهیه انواع بستنی

  • ۱۳:۲۶   ۱۳۹۲/۳/۵
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    بستنی خامـــــه ای
    مواد لازم :
    شیر : 1 کیلوگرم
    شکر : 250 گرم
    ...خامه : 100 گرم
    ثعلب : 30 گرم
    گلاب : 35 گرم ( نصف استکان )
    وانیل (1/2 ق چ ) یا زعفران دم کشیده غلیظ : 1 قاشق چایخوری
    یخ نرم شده : زیاد

    طرز تهیه :
    شیر را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط میجوشانیم
    سپس زعفران و گلاب را اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط شوند
    شکر و ثعلب را مخلوط میکنیم و کم کم به مخلوط شیر اضافه میکنیم و مداوم هم می زنیم تا شکر و ثعلب در شیر حل شود.
    مایع بستنی را در ظرف فلزی ریخته میگزاریم خنک شود
    یک ظرف بزرگ یخ نرم شده آماده میکنیم
    بعد از خنک شدن ظرف فلزی بستنی را داخل ظرف پر از یخ نرم شده قرار می دهیم و با همزن مرتب به هم می زنیم تا بستنی خودش را بگیرد و یک نوع حالت کشدار پیدا کند.
    سپس درب ظرف بسته و در فریزر گذاشته و بعد از 20 دقیقه ظرف بستنی را در می آوریم و دوباره اول با چنگال بعد با همزن خوب می زنیم تا بستنی آماده شود.
    خامه را با کاردک فلزی یا پلاستیکی به کف سینی به قطر ۲ میلی متر بکشید و آن را در فریزر و یا یخدان قرار دهید. پس از سفت شدن بستنی آن را با کاردک از سینی جدا کرده و به بستنی اضافه کنید . موقع سرو از پودر پسته هم می توانیم استفاده کنیم.
    زمان سرو می توانیم از پودر پسته و با یک قاشق سوپ خوری شربت آلبالو آن را تزیین کنیم.
     
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان