خانه
1.88M

من و آشپزی

  • ۱۱:۵۸   ۱۳۹۲/۱۲/۲۰
    avatar
    کاربر جديد|28 |36 پست
     ترشی کلم قرمز
     
    مواد لازم :
    ـ کلم قرمز
    ـ سرکه
    ـ نمک
    ـ پودر فلفل قرمز در صورت تمایل
     
    طرز تهیه :
    برای تهیه این ترشی کلم قرمز را شسته و خوب خشک کنید تا رطوبتش گرفته شود بعد با کارد ریز ریز کرده و در ظرف شیشه ای درب داری بریزید و نمک و فلفل و سرکه اضافه کنید . سرکه بایستی روی کلم قرمز را بپوشاند . درب ظرف را بسته و در جای خنک و یا در یخچال نگهداری کنید .رنگ سرکه بعد از چند روز قرمز شده و کلم هم نرمتر و میتوانیدترشی را با غذا میل کنید.

    من و آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان