 | ریتا ا : ساندویچ دیپلمات به نقل از مجله هنر اشپزی : نان باگت/ پنیر پارمزان /سس مایونز / شوید وجعفری / فلفل سبز تند / سیب زمینی و هویج / پنیر گودا / ژامبون گوشت / خیارشور خمیر نون و خالی میکنیم همه مواد خرد شده رو با سیب زمینی و هویج پوره شده مخلوط میکنیم وسط نون و با مواد پر میکنیم و دوساعت تو یخچال میذاریم بعد حلقه حلقه برش میزنیم | |
خانومی من پنیر پارمزان رو یکبارخریدم مثل پنیر پیتزای معمولی بود. میشه از همون پنیر پیتزا استفاده کنم؟
بعد اینکه پنیر گودا توی این دستور خیلی مهمه؟ اگه نباشه به طعم اصلی لطمه میخوره یا نه؟
یازم ممنون از راهنمایی هات..به نظرم یه سری تنوع توی صبحانه خیلی مهم و جالبه