خانه
1.88M

من و آشپزی

  • ۱۹:۵۲   ۱۳۹۳/۲/۲۶
    avatar
    کاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26995 |15954 پست
    اینم از اولین اثر استادِ ریموند بلانک در صفحه من و آشپزی : 

    سالاد الویه :
    ابتدا خیارشورها رو ریز ریز میکنیم.
    من و آشپزی
    سپس سیب زمینی پخته شده رو رنده میکنیم.
    من و آشپزی
    بعد کالباس ها رو ریز ریز کرده:
    من و آشپزی
    سپس خانم های گلم همه این مواد رو با کنسرو سبزیجات یک و یک قاطی میکنیم.
    من و آشپزی
    بعدش سُس مایونز خیلی خوشمزه ی مهرام رو اضافه میکنیم.
    من و آشپزی
    در آخر خانم های گلم اگه سُس مهرامتون تموم شد، سُس دلپذیرِ دلپذیر رو اضافه میکنیم.
    من و آشپزی
    سالاد اولویه ما با تزیین جعفری و تره آماده ست با این گوجه مینیاتوریا!نوش جان

    من و آشپزی
    ویرایش شده توسط بهزاد لابی در تاریخ ۲۶/۲/۱۳۹۳   ۱۹:۵۴
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان