خانه
1.88M

من و آشپزی

  • ۲۳:۳۸   ۱۳۹۳/۳/۱۴
    avatar
    کاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26995 |15954 پست
    سلام به همه دوستان. اینم از ماکارونی با ته دیگه سیب زمینی، استاد بهزاد لابی 
    خانم های گلم، ابتدا پیاز رو قطعه قطعه کرده و در روغن سرخ میکنیم.
    من و آشپزی

    سپس گوشت رو اضافه میکنیم و سعی میکنیم تا کمی تفت بدیم.
    من و آشپزی

    بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم.
    من و آشپزی
    بعدش هم سریع سبزیجات رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم.
    من و آشپزی
    سپس آب اضافه میکنیم تا خوب لعاب بندازه.
    من و آشپزی
    بعد میریم سراغ ماکارونی و اون رو میجوشونیم تا یه ندای درونی ای بگه بسه و آب کشش کن.
    من و آشپزی

    سپس آب کش کرده و سیب زمینی ها رو میچینیم و بینش سعی میکنیم یه کم ماکارونی بذاریم که خوشگل بشه(ندای درونی میگه که اون ماکارونی ای که میذاریم بین سیب زمینی ها بهتره آب گوجه نخورده باشه که زود سیاه نشه)
    من و آشپزی
    بعد یه کم از اونچیزی که ندای درونی میگه بیشتر گذاشتیم بپزه، که یه گوشش سیاه شد اما خیلی قشنگ شد.

    ماکارونی ما آماده ست و خداییش اینقدر خوشمزه بود که نگوووووو 

    من و آشپزی
    من و آشپزی
    ویرایش شده توسط بهزاد لابی در تاریخ ۱۴/۳/۱۳۹۳   ۲۳:۴۰
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان