خوب خوب خوب، اینم از ته چین
استاااااااااااااااد ریموند بلانک!
خانم های گلم، اول مرغ رو میپزیم بعد بهش یکم زعفرون و همیشک و اینا میزنیم.

بعد هم یه برنج کلا زعفرونی میذاریم و آبکش میکنیم.

سپس تخم مرغ رو میشکنیم و حسابی میزنیم.

بعدش هم ماست و کمی زعفرون و ادویه فلفل؛ ملفل بهش اضافه میکنیم و باز میزنیمش.
از اینجا چون اصلا تا حالا همچین کاری نکردیم، حضور 90 دقیقه ای ندای درونی رو میطلبه، که میگه این مایه ته چین رو میریزیم کف ظرفمون که من از پلوپز رو گاز استفاده کردم که خوب برگرده!

بعد اول یه کمی از برنج رو اضافه میکنیم به مایه طوری که یهویی نریزیم که مایه خیلی بیاد بالا، وقتی همه جاش رو گرفت به اندازه کافی برنج ریخته و مرغ ها رو می ذاریم روش

بعدش هم بقیه پلو ها رو میریزیم که مرغ هامون غیب بشن!

بعد میذاریم با شعله خیلی کم حسااااابی بپزه، بشتر از یه برنج معمولی، تایم دقیق نفهمیدم چقدر شد فک کنم اما یک و نیم یا دو برابر پختن برنج معمولی شد. بعدم جعفری و نخود فرنگی و ذرت و گوجه مینیاتوری و داستان ماستاناش رو واسه تزیین میچینیم.
و
اینک ته چین ریموند پز، آماده ست.
نوش جان 
