خانه
1.88M

من و آشپزی

  • ۱۲:۱۸   ۱۳۹۳/۳/۳۰
    avatar
    کاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26995 |15954 پست
    خوب خوب خوب، اینم از ته چین استاااااااااااااااد ریموند بلانک!
    خانم های گلم، اول مرغ رو میپزیم بعد بهش یکم زعفرون و همیشک و اینا میزنیم.
    من و آشپزی
    بعد هم یه برنج کلا زعفرونی میذاریم و آبکش میکنیم.
    من و آشپزی
    سپس تخم مرغ رو میشکنیم و حسابی میزنیم.
    من و آشپزی
    بعدش هم ماست و کمی زعفرون و ادویه فلفل؛ ملفل بهش اضافه میکنیم و باز میزنیمش.
    از اینجا چون اصلا تا حالا همچین کاری نکردیم، حضور 90 دقیقه ای ندای درونی رو میطلبه، که میگه این مایه ته چین رو میریزیم کف ظرفمون که من از پلوپز رو گاز استفاده کردم که خوب برگرده!
    من و آشپزی
    بعد اول یه کمی از برنج رو اضافه میکنیم به مایه طوری که یهویی نریزیم که مایه خیلی بیاد بالا، وقتی همه جاش رو گرفت به اندازه کافی برنج ریخته و مرغ ها رو می ذاریم روش
    من و آشپزی
    بعدش هم بقیه پلو ها رو میریزیم که مرغ هامون غیب بشن!
    من و آشپزی
    بعد میذاریم با شعله خیلی کم حسااااابی بپزه، بشتر از یه برنج معمولی، تایم دقیق نفهمیدم چقدر شد فک کنم اما یک و نیم یا دو برابر پختن برنج معمولی شد. بعدم جعفری و نخود فرنگی و ذرت و گوجه مینیاتوری و داستان ماستاناش رو واسه تزیین میچینیم.

    و اینک ته چین ریموند پز، آماده ست. نوش جان 

    من و آشپزی



    من و آشپزی
    ویرایش شده توسط بهزاد لابی در تاریخ ۳۰/۳/۱۳۹۳   ۱۲:۲۱
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان