خانه
1.88M

من و آشپزی

  • ۱۹:۲۶   ۱۳۹۳/۴/۹
    avatar
    یک ستاره ⋆|2936 |1740 پست
    ببخشيد خانوماي كدبانو ميتونم سوالمو اينجا بپرسم؟؟
    طرز تهيه يه مربا و شربت آلبالوي خوب رو ميخوام كه هم غلظتش هم رنگش و هم شيرينيش كاملا خوب بشه.
    پارسال كلي آلبالوي خوشگلو خراب كردم.
    اشتباهاتم اينا بوده: شكر كم ريخته بودم
    موقع شروع پخت يه كاسه آب ريختم. وقتي كه روي گاز بود خيلي گذاشتم بجوشه و نميدونستم سرد بشه غليظ ميشه. خلاصه كه داغون شد
    حالا الان آلبالو ها رو دارم هسته ميگيرم. لطفا بهم بگيد چيكاركنم؟
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان