خانه
1.88M

من و آشپزی

  • ۲۱:۱۴   ۱۳۹۳/۴/۹
    avatar
    یک ستاره ⋆|2936 |1740 پست
    كلا 14 كيلو بود. 3 كيلو براي فريزر و يخچال و يكم ترشي. يك كيلو هم فرضا چوب و اينا. 10 كيلو با هسته.
    پس ببين درست ميگم؟
    اين ده كيلو رو بعد از هسته گرفتن با 6.5 كيلو شكر كه لا به لاش پاشيدم ميذارم تو يخچال. 12 ساعت بعد بدون اينكه آب بريزم ميذارم رو شعله ي تند (تند يعني دقيقا چقدر؟؟؟) نيم ساعت بعد آماده ميشه.
    من يادمه مامانم اول براي مربا شكرشو كمتر ميزد بعد كه آلبالو ها رو جدا ميكرد يكم آب و شكر ميريخت و براي شربت يكم ديگه ميجوشوند؟
    اين درسته؟ اگه درسته اولش چقد شكر بعدش چقدر؟؟
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان