خانه
1.88M

من و آشپزی

  • ۱۴:۰۵   ۱۳۹۳/۴/۱۳
    avatar
    کاربر فعال|1186 |554 پست
    زیباکده
    fatemeh : 









    پیراشکی با خمیر معرکه









    من و آشپزی

    زیباکده




    دستور خمیر معرکه:





    این دستور ساده می تواند ایده ای برای سایر کیک ها، پای، رول سوسیس و بیس اولیه پیتزا باشد، کافیست به آن شیرینی یا نمک یا سایر طعم دهنده ها را بیفزایید.



    مواد لازم:



    آرد 500 گرم

    تخم مرغ 1 عدد

    شیر گرم 250 میلی لیتر

    روغن مایع 6 قاشق غذاخوری

    مایع خمیر یک پاکت ( 11 گرمی )


    نمک یک قاشق چایخوری

    شکر 2 قاشق غذاخوری ( در صورت جایگزینی با نمک 1 قاشق غذاخوری )



    طرز تهیه:در کاسه ای تخم مرغ را شکسته و نمک و شکر و روغن مایع و شیر گرم را به آن بیفزایید و مخلوط کرده و مایع خمیر را اضافه کنید.آرد را کم کم به مواد فوق افزوده تا هم بزنید وقتی آرد به راحتی جذب مواد نشد ( به اصطلاح مایع از آرد سیر شد ) و نیاز به هم زدن بیشتر داشت اضافه کردن آرد را متوقف کنید حتی اگر از آردتان مانده باشد.فر را از قبل گرم کنید تا به گرمای مطلوبی برسد.خمیر را به اندازه توپ های کوچک درآورده و با حوله روی آن را بپوشانید.فر را خاموش کرده و خمیر را به مدت 20-30 دقیقه در آن قرار دهید ( تقزیبا تا زمانی که فر سرد شود )در صورت تمایل بعد از این زمان می توانید خمیر را با چیزی پر کنید که این مرحله بعد از بیرون آمدن خمیر از فر صورت می گیرد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان