
آهو :
چند تا سوال: اون مایع خمیر چیه ؟ باید از بیرون بخرم؟ مارک خاصی داره که بهتر باشه؟
250 میلی لیتر شیر گرم میشه چند تا لیوان دسته دار؟
تو همون 30 دقیقه تو فر در حال سرد شدن میپزه؟ اگه بخوام چیزی توش بریزم دوباره چقد باید بذارم تو فر بمونه؟ روش تخم مرغی زعفرونی چیزی نمی خواد که رنگ بگیره؟
به من چه؟ می خواستید آموزش ندید خب سوال پیش میاد واسه آدم


من 2 تا شو میدونم
اون مایع خمیر رو باید از بیرون خرید و 250 میلی لیتر میشه 1 لیوان دسته دار