خانه
1.88M

من و آشپزی

  • ۱۳:۱۶   ۱۳۹۳/۴/۲۸
    avatar
    کاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26995 |15954 پست
    خوب خوب، این شما و این هم کشک بادمجون لابی پز ! :
    با سلام خدمت همه دوستان. برای پختن کشک بادمجون باحال ما ابتدا بامجون ها رو پوست میکنیم و گوجه هم ما بهش اضافه میکنیم.
    من و آشپزی


    سپس بادمجون ها رو توی ماهیتابه سرخ میکنیم. خانم های گلم دقت داشته باشید که رنگ بادوجون باید کاملا تغییر کنه.

    من و آشپزی

    بعدش پیاز داغ و گوجه های تیکه شده رو به همراه بادمجون های سرخ شده میریزیم توی قابلمه و تفت میدیم.
    من و آشپزی

    یه کمی که تفت دادیم، آب و کمی نمک هم بهش اضافه میکنیم و میگذاریم تا به خوبی بپزه. سپس حسابی میکوبیمش و در آخر هم تزیینمون که باری من کشک و نعناع داغ و گردو هست رو بهش اضافه میکنیم.

    ما همراه کشک بادمجونمون خرما هم میخوریم که خیلی حال میده. نوش جان : 

    من و آشپزی
    من و آشپزی
    من و آشپزی
    ویرایش شده توسط بهزاد لابی در تاریخ ۲۸/۴/۱۳۹۳   ۱۳:۲۱
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان