خانه
1.87M

من و آشپزی

  • ۲۱:۲۹   ۱۳۹۳/۶/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    این هم شنیتسل ماهی الهه پز 



    ماهی قزل آلا رو از پوست و استخان جدا کردم و با نمک و فلفل و آبلیمو و زردچوبه مزه دار کردم و سوخاری اش کردم 



    سیب زمینی به روش رستورانی بود یعنی آب ونمک رو جوش آوردم و سه دقیقه سیب زمینی رو توش ریختم و بعد آبکش کردم و سرخش کردم 



    قارچ ها رو بلانشه کردم .. آب و نمک و آبلیمو رو جوش آوردم و سه دقیقه قارچ ها ر توش ریختم 



    کلم قرمز رو هم توی انواع ترشی توضیح دادم چیکارش کردم ... 



    این بود انشای من 
    من و آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان