۲۲:۴۶ ۱۳۹۳/۷/۳
ریتا اپنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
حالا یه فوت کوزه گری ژله شیر یادتون میدم البته شاید خودتون هم بلد باشید
همیشه پودر ژلاتین و به شیر سرد اضافه کنید به این صورت که به اندازه قالبتون چند لیوان شیر بریزد تو یه کاسه بزرگ و پودر ژلاتین هم بپاشید روش و بدون هم زدن بذارید یکم بمونه
وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد حالا شیر و گرم کنید
من با همون کاسه میذارم تو مکروفر تا شیر گرم شه و ژلاتین کاملا حل شه
اسانس و اضافه میکنیم به همراه شکر
و تو قالب میریزیم