خانه
1.87M

من و آشپزی

  • ۲۲:۴۶   ۱۳۹۳/۷/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    حالا یه فوت کوزه گری ژله شیر یادتون میدم البته شاید خودتون هم بلد باشید

    همیشه پودر ژلاتین و به شیر سرد اضافه کنید به این صورت که به اندازه قالبتون چند لیوان شیر بریزد تو یه کاسه بزرگ‌ و پودر ژلاتین هم بپاشید روش و بدون هم زدن بذارید یکم بمونه
    وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد حالا شیر و گرم کنید
    من با همون کاسه میذارم تو مکروفر تا شیر گرم شه و ژلاتین کاملا حل شه
    اسانس و اضافه میکنیم به همراه شکر
    و تو قالب میریزیم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان