ASEMAN :
شیرینی کره ایی
کره 150گرم
پودرشکر 100گرم
تخم مرغ 1عدد
وانیل و نمک کمی
ب پ 1/2ق م
آرد 350 گرم
کره +پودر شکر با همزن برقی 1دقیقه +تخم مرغ و وانیل 1دقیقه زده شود.
آرد +ب پ به مواد بالا اضافه کرده با نوک انگشتان مواد را هم میزنیم، در حدی که مواد کمی مخلوط شوند.
داخل نایلون 1ساعت استراحت در یخچال
خمیر را با وردنه باز کرده به ضخامت نیم سانت، قالب زده در فر 180درجه به مدت 15دقیقه
دقت کنید بیسکویت ها داخل فر تغییر رنگ ندهند

ممنون آسمان جون
یه سوالم دارم
اینکه آرد ذرت چه مواقعی استفاده میشه و چه تاثیری داری خیلی خیلی ممنون 