خانه
1.27M

خلاقیت در تزیین غذا

  • ۱۴:۴۹   ۱۳۹۳/۱۱/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    ژله هندوانه

    1. پودر ژله قرمز و سبز و بی رنگ رو جدا با یک لیوان آب جوش حل میکنیم و نصف لیوان شید به هر کدوم اضافه میکنیم.

    2. سه تا کاسه در سه اندازه حاضر میکنیم

    3.ژله رنگ سبز رو به اندازه دو سانت داخل کاسه بزرگ میریزیم

    وقتی خوب بست،کاسه متوسط رو داخل کاسه بزرگ میزاریم و بقیه ژله سبز رو از لبه کاسه داخل ظرف میریزیم.داخل ظرف متوسط یخ میریزیم

    4.وقتی ژله سبز خوب بست

    کاسه متوسط رو در میاریم و ژله سفید رو به اندازه یک سانت روش میریزیم و همین کار شماره سه رو دوباره تکرار میکنیم 

    5 . در آخر هم ژله قر مز رو اضا فه میکنیم و وقتی خوب بست

    از ظرف خارج میکنیم

    و برش میزنیم


    خلاقیت در تزیین غذا
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان