پاپ کیک (pop cake)
مواد لازم :
کیک اسفنجی ساده با هر طعمی که دوست دارید
.
شکلات تخته ای با طعم متناسب با کیک اسفنجی يا خامه فرم گرفته يا پنير فيلادلفيا(پنير خامه اي)
.
نی ضخیم يا سيخ چوبي
.
طرز تهیه: ابتدا کیک اسفنجی را داخل ظرفی خرد میکنیم. سپس شکلات را به روش بن ماری اب میکنیم و به اندازه ای به کیک اضافه می کنیم که کیک را به حالت خمیری دراورد. در مواد لازم بالا گفتم كه از خامه يا پنير خامه اي يا تركيب اين دو هم ميتونيد استفاده كنيد. به جاي شكلات اين مواد رو ميتونيد اضافه كنيد تا حدي كه كيك خمير بشه. این خمیر بدست امده را گرد کرده و در ظرفی بچینید و نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال قرار بديد تا خودش رو بگیره. بعد از این مرحله از یخچال بیرون اورده و نی ها يا سيخ چوبي رو اماده کنید. سر نی ها را داخل شکلات اب شده بزنید تا بهتر بچسبند. و داخل اين توپك ها فرو كنيد. دوباره ١٠ دقيقه در يخچال قرار بديد تا ني خوب به توپك هاي خميري بچسبه. دوباره خارج كنيد. حالا وقت روكش كشيدن روي توپك هاست. براي روكش شكلاتي اول هر شكلاتي كه ميخواهيد رو به روش بن ماري يعني داخل ظرف شيشه اي رو بخار آب ذوب كنيد. اگر ميخواهيد رنگي باشه شكلاتتون از شكلات شيري و رنگ خوراكي استفاده كنيد. سپس يك يا دو قاشق سوپ خوري روغن مايع اضافه كنيد تا خوب شل بشه. حالا شكلات هارو داخلش بغلتونيد و داخل يك اسفنج فرو كنيد تا خشك بشه. براي تزيينشم از شكلات ذوب شده و رنگ خوراكي ميتونيد استفاده كنيد ولي اگر بخواييد شكل دربياريد رو توپك هاتون روغن به شكلات اضافه نكنيد تا غليظ بشه.
