خانه
1.27M

خلاقیت در تزیین غذا

  • ۱۰:۳۱   ۱۳۹۲/۷/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    گاناش چیه الهه جان؟
    من هم به روش بن ماری اینکارو کردم الهه جون هم به روش ماکروفر و.... اما اصلاً آب نمیشه و همینطوری سفت میمونه و یا اگر هم شل بشه جوری شل میشه که تا قاشق رو میبرم توش یهو میبینم که سفت شد و اصلاً کار به تزئین و ریختنش روی کیک نمیرسه
    نمیدونم دلیلش چیه، اگه کمکم کنی واقعاً ممنون میشم این موضوع ذهن منو چننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننندین سال درگیر کرده
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان