خانه
1.27M

خلاقیت در تزیین غذا

  • ۱۲:۵۸   ۱۳۹۲/۷/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    برای این کیک که عکسش رو گذاشتم ..من یه خامه صبحانه 100 گرمی رو توی یه ظرف ریختم و روی حرارت گذاشتم ...خامه باید گرم بشه اما نبـــــــــــــــــــــــــــــــــاید بجوشه ...حدود 100 گرم شکلات تخته ای تلخ رو با چاقو خورد کردم (هر چی بیشتر شکلات خرد بشه زودتر آب میشه) وقتی خامه گرم شد شکلات تخته ای خرد شده رو توش ریختم و از روی حرارت برداشتم ...
    این گاناش هست
    اما من به گاناش خودم یه قاشق غذا خوری عسل و 25 گرم کره و بسته به نوع کیک کمی نسکافه پودر شده اضافه میکنم ...

    خوبی گاناش اینه که براقه اما اگه شکلات تخته ای رو آب کنی اینطور براق نیست ..چربی خامه و کره براقش میکنه ...

    من شکلات تلخ پارمیدا میگیرم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان