۱۲:۵۸ ۱۳۹۲/۷/۲۲
برای این کیک که عکسش رو گذاشتم ..من یه خامه صبحانه 100 گرمی رو توی یه ظرف ریختم و روی حرارت گذاشتم ...خامه باید گرم بشه اما نبـــــــــــــــــــــــــــــــــاید بجوشه ...حدود 100 گرم شکلات تخته ای تلخ رو با چاقو خورد کردم (هر چی بیشتر شکلات خرد بشه زودتر آب میشه) وقتی خامه گرم شد شکلات تخته ای خرد شده رو توش ریختم و از روی حرارت برداشتم ...
این گاناش هست
اما من به گاناش خودم یه قاشق غذا خوری عسل و 25 گرم کره و بسته به نوع کیک کمی نسکافه پودر شده اضافه میکنم ...
خوبی گاناش اینه که براقه اما اگه شکلات تخته ای رو آب کنی اینطور براق نیست ..چربی خامه و کره براقش میکنه ...
من شکلات تلخ پارمیدا میگیرم