خانه
83K

کیک لیوانی سه دقیقه ای

  • ۲۱:۰۱   ۱۳۹۳/۵/۹
    avatar
    برترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51233 |36302 پست
    من امروز دوباره این کیکو درست کردم منتها 20 دقیقه گذاشتمش تو هواپز جاتون خالی خیلی عالی شده بود فقط اینکه الهه جون شما چیکار میکنی که کیکت از همه طرف پف میکنه؟ واسه من وسطش برجسته تر میشه نمی دونم چرا و اینکه کی به کیک شما اجازه داده بیشتر از کیک من پف کنه؟ اصلا چه معنی داره ؟ چرا مسئولین رسیدگی نمیکنن؟ واه واه واه واه دفعه آخرش باشه ببینما
    حالا چیکارش کنم مال منم یه عالمه پف کنه؟ می خواستم بیکینگ پودرشو بیشتر بریزم ترسیدم تلخ بشه .
    ویرایش شده توسط آهو در تاریخ ۹/۵/۱۳۹۳   ۲۱:۴۳
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان