خانه
158K

ژله گلدار

  • ۱۶:۴۸   ۱۳۹۲/۶/۱۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     حالا یه بار دیگه تو ضیحات ژله :

    توی یه ظرف پیرکس رو خیلی خیلی کم چرب کردم ..چون تا حالا تو پیرکس ژله ررو برنگردونده بودم شک داشتم خوب در بیاد برا همین ظرف رو خیلی کم چرب کردم
    یه بسته ژله الوورا رو با یه لیوان آب جوش حل کردم و روی بخار کتری هم زدم تا تمام ذرات ژله حل بشه و ژله ام شفاف بشه  بعد نصف لیوان آب سرد اضافه کردم و خوب هم زدم و گذاشتم حسابی ببنده

    از این خامه های صبحانه 100 گرمی یه بسته گرفتم که البته زیاد هم بود و خامه خیلی نمی خواست
    برا رنگ قهوه ای میتونین از دنت شکلاتی هم استفاده کنین
    رنگهای دیگه هم میتونن دنت باشن ..البته من استفاده نکردم..من با رنگ خوراکی زرد و آبی و قرمز کار کردم

    زیر ظرفم یه دستمال کاغذی انداختم تا سطح زیر کار سفید باشه و راحت بتونم ببینم چی به چیه
    سر سوزن سرنگ رو در بیارین و بعد از اینکه خامه رو داخل سرنگ کشیدید محکم ببندینش

    یه دایره کوچیک توی نقطه ای که میخاین گل بزنین در نظر بگیرین سوزن رو بصورت عمودی وارد ژله کنین و وقتی به عمق دلخواهتون رفت سوزن رو در بیارین و همزمان فشار بدین تا اون جای خالی پر بشه ..اون دایره کوچکی که برا مرکز در نظر گرفتین رو به همین روش پر کنین
    دقت کنین هر چی رنگی که به خامه زدید پر رنگ تر باشه نمای بیشتری داخل ژله داره

    برای گلبرگ ها من از پوست کن استفاده کردم ...دقیقا از کنار همون گلبرگ ها منتها با یه کم زاویه پوست کن رو وارد ژله میکردم و بعد با سرنگ رنگ صورتی رو تزریق کردم .
     هر چی به لایه های بیرونی رسیدم زاویه رو بیشتر میکردم

    دقت کنین همه ابزار و تزریق باید دور همون مرکز باشه و نهایتا یه دایره به قطردو سه سانت پشت ژله سوراخ بشه
     پس ژله رو لت و پار نکین
    بعد هم با چاقوی لیزری برگها رو تزریق کردم

    وقتی ابزارتون داخل ژله هست و میخاین در بیاریدش بهتره انگشتتون رو روی محل سواخ کردن ژله بذارین تا وقتی مثلا کارد رو در میارین رنگ تزریق شده بیرون نیاد و داخل ژله بمونه

    حتما باید با یه دستما کاغذی خیس تمام رنگهایی که احیانا روی سطح ژله ریخته رو کاملا پاک کنین
    بهتره بذارین ژله یکی دو ساعتی تو یخچال بمونه تا دوباره یه کم خودش ر بگیره و بعد ژله بستنی دلخواهتون رو روش بریزین
    من از ژله آناناس استفاده کردم و بهش بستنی زعفرونی زدم که زردتر بشه
    من کمی زودتر ژله رو از یخچال در اوردم تا کمی دمای ظرفم به دمای محیط برسه که تو آب جوش یه وقت ظرفم نشکنه
    دقت کنین پشت ژله من چقدر سوراخه ....

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان