خانه
15.9K

کیک شیفون موکا

  • ۱۳:۴۹   ۱۳۹۲/۵/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    نکته:

    1- این دستور325 گرم کربوهیدرات،60گرم پروتئین،170گرم چربی و3070کیلو کالری انرژی دارد.
    2 -بافت این کیک بسیار لطیف ومرطوب می باشد ونیازی به استفاده از خامه در لابلای کیک نیست.
    3- می توانید این کیک را در ظرف در بسته تا چند روز در یخچال نگهدارید. نه تنها بیات نمی شود بلکه بافت کیک مرطوب می شود.
    4- اگر از قالب میان تهی طرح دار استفاده می نمایید حتما شیار هارا با روغن مایع چرب نمایید تا کیک به قالب نچسبد.
    منبع: هنر آشپزی شماره79
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان