خانه
14K

طرز تهیه انواع پلو

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    پلوي بلغور - bulgur pilavi
     
    يك پيمانه بلغورو ، با نصف يك پياز كوچولوي خرد شده ، يك حبه سير له شده ، نمك ، فلفل قرمز ، كمي رب فلفل و كمي هم رب گوجه توي روغن زيتون تفت ميديم ....
     يك پيمانه آب مرغ اضافه مي كنيم و مثل كته مي پزيم ، اگه آب مرغ نبود مي تونين از قرص عصاره مرغ استفاده كنين فقط در اون صورت نمك رو حذف كنيد.....
     براي كنارش هم از مرغي كه توي فر پختم استفاده كردم ، مرغ رو با نمك ، فلفل ، آب ليمو ترش ، كنجد ،رزماري خشك شده ، پودر سير ، پودر خردل ، تخم گشنيز كوبيده و آب پياز مزه دار كردم و بعد داخل كيسه مخصوص فر گذاشتم و با درجه ١٨٠ حدود يك ساعت و نيم پختم ....جاتون خالي غذاي خوشمزه اي بود......زري

     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان