خانه
425K

انواع ترشی

  • ۲۳:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ترشی‌ گوجه فرنگی 

    مواد لازم برای ترشی گوجه فرنگی :

    ‌گوجه ریز سفت و تازه   یک کیلو

    نمک و نعنا خشک  به میزان لازم

     سرکه   یک لیوان

    آب جوشیده و سرد شده   2.5 لیوان

    طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی :

    گوجه را حتما از نوع سفت و قرمز و ریز انتخاب کنید و بشویید و در یک ظرف مناسب شیشه‌ای بریزید.

    آب را با نمک و سرکه بجوشانید.

    پس از سرد شدن روی گوجه بریزید و نعنا خشک را هم اضافه کرده در شیشه را ببندید و در یخچال یا جای خنک بگذارید.

    گوجه ترشی شما پس از 10 روز آماده می‌شود.

    دقت کنید برای تهیه این ترشی از سرکه خالص استفاده نکنید و نمک آن را هم کمی بیشتر بریزید تا گوجه‌ها له نشو‌د و شکل ظاهر آنها حفظ شود.

    ترشی با آب گوجه فرنگی یا سالاد مشهدی

    مواد لازم برای ترشی با آب گوجه فرنگی :

     گل کلم  یک بوته متوسط و ریز خرد شده

     گوجه   2 کیلو رنده شده

    فلفل تند سبز  10 عدد

    سیر   یک بوته بزرگ

    خیار  5 تا 6 عدد

    کرفس  یک بوته کوچک

    موسیر خیس شده  100 گرم

    رب گوجه  یک لیوان

    نمک و گلپر، تخم گشنیز، زردچوبه و پودر زیره  به میزان لازم

    سرکه  یک لیوان

    طرز تهیه ترشی با آب گوجه فرنگی :

    گوجه‌ها را بشویید و در مخلوط کن بریزید و آن را به صورت آب گوجه تبدیل کنید.

    سرکه را به آن اضافه کنید و حدود 5 تا 10 دقیقه آن را بجوشانید و بگذارید سرد شود.

    تمام مواد ترشی را ریز خرد کنید.

    همه مواد خرد شده را در ظرفی بریزید و بعد آب گوجه، سرکه، ادویه‌ها و رب را به آن اضافه و مخلوط کنید و در شیشه‌ای بزرگ بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

    این ترشی مخصوص استان خراسان بوده و به سالاد مشهدی معروف است

    انواع ترشی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان