خانه
403K

انواع ترشی

  • ۱۱:۲۵   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48268 |46689 پست
    #لیته بادمجان
    بادمجان به پنج کیلو، سیر یک بوته فلفل قرمز به مقدار لازم ،نمک به مقدار لازم،سرکه به مقدار لازم،هویج سه عدد متوسط سبزی معطر گشنیز وچوچاق ونعناوخوشبو وترخون خیلی کم ترازبقیه جعفری هم کم
    ابتدابادمجانهاروحلقه ای یانگینیوهویج خوردمیکنیم بعدتوی چهارلیوان آب وپنج لیوان سرکه میجوشونیم سبزی های معطروسیرروخوردمیکنیم بادمجانهاکمی که پخت آبکش میکشیم ومیگذاریم خنک بشن اون آبوسرکه که بادمجانهاروتوش جوشوندیم نبایدتوی ترشی بریزید،نگار
    بعدازخنک شدن بادمجانهاروساطورمیزنیم تا به اندازه دلخواه خوردبشن بعدازاون نمک و فلفل وسبزی معطربه همراه سیروسرکه خالص روش میریزیم هم میزنیم توی شیشه که ریختیم دوباره سرکه رواندازه میکنیم مواظب باشیدبیش ازحدترش نشه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان