خانه
118K

انواع سالاد

  • ۰۲:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    سالاد میلانی

    سالاد میلانی & انواع سالاد


    مواد لازم:

    ماکارونی فرمی 150 گرم

    روغن 3 قاشق سوپخوری

    ژامبون 150 گرم

    پنیر گودا 150 گرم

    خیارشور 3 عدد

    گوجه فرنگی 2 عدد

    پیازچه خرد شده 5 عدد

    جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری

    ماست خامه ای 2/1 پیمانه

    روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

    سرکه انگور 2 قاشق سوپخوری

    نمک و فلفل به میزان لازم


    طرز تهیه:

    آب رو جوش میاریم و ماکارونی رو تو اون میریزیم و نمک و روغن مایع و سرکه میریزیم و میذاریم تا ماکارونی خوب بپزه و بعد آبکش میکنیم. آب سرد روش میریزیم تا نشاسته اون از بین بره.

    با کمی روغن مایع چربش میکنیم.

    به ماست، نمک و فلفل و روغن زیتون و سرکه اضافه میکنیم.

    جعفری خرد شده رو هم به سس اضافه میکنیم.
    اول ماکارونی رو در سس میریزیم. بعد ژامبون رشه ای ، پنیر گودا، خیارشور و فیله گوجه و پیازچه رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. سالاد آماده است.

    ***نکات:
    *مواد باید به ترتیب سس خور بودن همیشه به سس اضافه بشه، مثلا اول ماکارونی، سیب زمینی...

    *خیارشور باید موقع سرو اضافه بشه، اگر از قبل اضافه کردید، نمک رو حذف کنید و بعد نمک سالاد رو اندازه کنید، چون خیارشور نمک پس میده!

    *فیله گوجه باید زمان سرو اضافه بشه، چون توی سالاد آب میندازه!

    *میتونید به جای پنیر گودا از هر پنیر طعم دیگه هم استفاده کنید.

    *وقتی ماکارونی آبکش میشه و اونو چرب میکنید، میتونید به همین روش به مدت 1 هفته توی یخچال نگه دارید.

    *موقعی که سرکه و ترشی رو به سس اضافه میکنید باید حین هم زدن باشه تا سس نبره!

    *میتونید به دلخواه به سستون خامه هم اضافه کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان