خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
انواع غذا
119K
انواع سالاد
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۰۲:۲۷ ۱۳۹۴/۱۱/۷
نازنین جون
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
28210
|
24368 پست
سالاد شيکرون
مواد لازم:
سس مايونز 1 و 2/1 پيمانه
آبليمو 4 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل سياه به ميزان لازم
سيب زميني 250 گرم
کالباس يا سينه مرغ خرد شده 150 گرم
گردو 200 گرم
کنسرو نخود فرنگي 3/1 پيمانه
قارچ 5 عدد
کره 1 قاشق سوپخوري
پنير گودا 100 گرم
خيار شور 4 عدد
طرز تهيه:
سس مايونز، آبليموي تازه، نمک و فلفل رو با هم مخلوط ميکنيم.
اول سيب زميني رو به سس آغشته ميکنيم. بعد ژامبون، مغز گردو، نخود فرنگي، خيار شور، قارچ تفت داده، پنير گودا رو اضافه ميکنيم.
براي تزيين ميتونيم ژامبون را قيف کرده و سالاد رو در قيف بگذاريم.
***نکات:
در همه سالادها، مواد به ترتيب سس خور بودن بايد به سس اضافه بشن، مثلا اگه سيب زميني يا ماکاروني داشتيم، اول اونا رو اضافه ميکنيم.
*هر چي درصد گوشت ژامبون کمتر باشه، راحت تر قيف ميشه.
* به جاي پنير گودا از هر پنير طعم ديگه هم ميتونيم استفاده کنيم.
*میتونید به جای مایونز از ماست پرچرب استفاده کنید. من ماست سون کاله استفاده میکنم که طعمش عالیه برای سالادها.
تزیین سالاد کاملا سلیقه ایه.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
انواع غذا
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات