خانه
118K

انواع سالاد

  • ۱۷:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    سالاد تبوله گیاهی(لبنانی)

    روغن زیتون (فوق بکر) 2 قاشق سوپخوری

    لیمو ترش (آب گرفته (1/4 فنجان اب)) 1 عدد

    پیاز قرمز (تازه، چهار گوش خرد شده) نصف فنجان

    جعفری (تازه، ریز شده) 1 فنجان

    فلفل دلمه ای (قرمز،تازه، چهار گوش خرد شده) 1 فنجان

    خیار (تازه، چهار گوش خرد شده) 1 فنجان

    گوجه فرنگی (تازه، چهار گوش خرد شده) 2 فنجان

    نمک 1 و نیم قاشق چایخوری

    آب (جوش) 1 و نیم فنجان

    بلغور گندم 1 فنجان

    نمک به مقدار لازم

    فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    1. بلغور گندم را در یک کاسه بریزید و روی آن نمک بپاشید. آب جوش را روی آن بریزید. در کاسه را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند سپس آبکش کنید. 

    2. در یک کاسه ی بزرگ، بلغور گندم پخته، گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه ای قرمز، جعفری و پیاز را مخلوط کنید و هم بزنید. روغن زیتون و آب لیموترش را روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. 

    3. بچشید و طبق ذائقه مزه دار کنید. 

    4. این سالاد را میتوان بلافاصله سرو کرد یا گذاشت خنک شود و بعداً آن را میل نمود. طعم غذا با ماندن بهتر می شود.

    انواع سالاد

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان