سالاد الویه قیفی
مواد لازم خمیر:
آرد 500 گرم
شکر 30 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شیر ولرم 100 میلی لیتر
خمیرمایع 1 و1 دوم قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
خمیر مایع را با یک قاشق مربا خوری
روغن مایع یا کره 80 گرم
قیف فلزی
شکر و شیر ولرم مخلوط میکنیم ومیگذاریم به عمل آید - کره شکر تخم مرغ و نمک را مخلوط کرده وبا مفتول فلزی میزنیم سپس خمیر ترش را اضافه کرده آرد را اضافه میکنیم تا خمیر نرمی بدست آید خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت میدهیم.
سپس خمیر را کاملا باز کرده برش های نازک و دراز از آن میبریم و از انتهای قیف فلزی تا بالای ان خمیر را میپیچیم.
از زرده تخم مرغ و زعفران وکنجد روی قیف ها استفاده میکنیم
دما 180 درجه سانتیگراد و زمان 15 دقیقه.
سپس قیف فلزی را جدا کرده و از سالادالویه برای پر کردن درون نان های قیفی استفاده میکنیم.