خانه
119K

انواع سالاد

  • ۱۰:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    سس خردل




    مواد لازم:
    كره=50 گرم
    آب گوشت=نصف ليوان
    آرد=يك قاشق مرباخوري
    خردل=يك تا 2 قاشق سوپخوري
    نعناع و ترخان=به مقدار كافي(خشك يا تازه)
    طرز تهيه:
    كره را آب كرده آرد را در كره سرخ مي كنيم. حرارت را ملايم كرده و آب گوشت را كم كم در آرد سرخ شده ريخته و هم مي زنيم و مي گذاريم بجوشد و كمي غليظ شود بعد خردل و سبزيجات خرد شده را اضافه كرده خوب مخلوط مي كنيم تا سس كاملا نرم و لطيف شود. اين سس را روي گوشت آماده شده مي ريزيم.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان