سوپ سیب زمینی و گوشت
مواد لازم:
گوشت خرد شده 400 گرم
پیازچه ساتوری شده 3 عدد
سیب زمینی شیرین خرد شده 2 عدد متوسط
آرد سفید 2 قاشق غذا خوری
خامه 2 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده 1 عدد کوچک
روغن برای سرخ کردن
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت ها را به اندازه ریز خرد می کنیم و طبق سلیقه آب پز و یا سرخ می کنیم. پیاز های نگینی شده را داخل ماهی تابه ریخته و تفت می دهیم تا طلایی شود و سپس فلفل دلمه ای رنگی خرد شده را به آن اضفه کرده و تفت می دهیم.
سیب زمینی ها را به مواد اضافه می کنیم و بعد از کمی تفت دادن یک قاشق آرد سفید را هم به مواد ماهی تابه اضافه می کنیم. در مرحله ی بعد گوشت های آب پز شده را به همراه 2 لیوان آب گوشت و ذرت های پخته و سبزی های معطر به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا حدود 20 دقیقه طبخ شود. بعد ازا ینکه مواد سوپ نیم پز شد خامه را با کمی از آب سوپ در یک ظرف به خوبی می زنیم تا صاف شود و به همراه پیازچه های خرد شده به مواد اضافه می کنیم.