خانه
53.2K

شیرینی پزی | دستور پخت کیک

  • ۱۲:۴۲   ۱۳۹۲/۹/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    شيريني گل 

    كره نرم شده دردماي محيط : ٥٠ گرم
    روغن مايع : ١ پيمانه
    ماست : ١/٢ پيمانه
    آرد سمولينا (ايرميك) : ١ پيمانه
    تخم مرغ : ١ عدد
    وانيل : كمي
    بكينگ پودر: ١ قاشق چاي خوري
    آرد :به ميزان لازم 
    بادام با پوست و درسته : مقداري

    براي شربت :
    آب : ٣و ١/٢ پيمانه
    شكر : ٣ پيمانه 
    آب ليمو ترش : ١ قاشق غذاخوري

    ابتدا شربت رو درست كنين ، شكر و آب رو روي حرارت بذارين وقتي كه غليظ شد آب ليمو ترش رو اضافه كنين و بذارين يه كمي ديگه بجوشه ....

    غير از آرد و بكينگ پودر همه مواد رو مخلوط مي كنيم ، سپس بكينگ پودر و آرد رو كم كم اضافه مي كنيم و ورز ميديم ، انقدري آرد اضافه مي كنيم تا خمير لطيف و نرمي به دست بياد و به دست نچسبد ...
    با وردنه خميرو باز مي كنيم و با قالب گرد يا دهانه استكان ، از خمير به شكل دايره برش مي زنيم ....
    ٥ تا از دايره هارو كنار هم ميذاريم ( تا نصفه روي هم ميان ) و بعد رول مي كنيم ...
    خمير رول شده رو با يك چاقوي تيز به دو قسمت مي كنيم .....
    و در سيني فر كه كاغذ روغني انداختيم مي چينيم و با بادام هاي درسته تزيين مي كنيم و در فر ١٨٠ درجه به مدت نيم ساعت ميذاريم.....
    بعد شربت ولرم شده رو روي شيريني داغ مي ريزيم .، من ميزان شربت رو كمتر از دستور اصلي درست كردم ، چون خيلي شيرين مي شد ....
    بعد هم صبر كنين تا شربت به خورد شيريني بره و خنك بشه 



    شیرینی پزی | دستور پخت کیک
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان