خانه
102K

انواع پلو

  • ۱۵:۵۶   ۱۳۹۲/۹/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    برنج قالبي نخجوان


    پياز : ٢ عدد
    برنج : ٣ پيمانه 
    ذرت و نخود فرنگي پخته شده: از هر كدام يك پيمانه 
    هويج پخته : ٢ عدد متوسط
    زرشك ٢ قاشق سوپ خوري
    نمك ، فلفل ، زعفران ، ادويه شامل تخم گشنيز ، زردچوبه ، دارچين و كاري
    خلال بادام براي پوشاندن كف ظرف
    آب تا ٣ پيمانه
    مرغ پخته : ٣٠٠ گرم
    پياز رو در كمي روغن سرخ مي كنيم ، بعد محلول زعفران و برنج خيس خورده رو اضافه مي كنيم و ١٠ دقيقه به طور مداوم تفت ميديم...سپس ادويه ها ، ذرت ، نخود فرنگي ،هويج، نمك ، فلفل ، زرشك و آب رو اضافه مي كنيم و ميذاريم روي حرارت ملايم تا آب برنج كاملا كشيده بشه ، قالب مورد نظر رو چرب مي كنيم ، بادام رو كف ظرف مي ريزيم ، نيمي از برنج رو روي خلال ها پخش مي كنيم ، بعد گوشت مرغ پخته شده و دوباره برنج رو مي ريزيم ، روي قالب رو فويل مي كشيم ، چند جاي فويل رو سوراخ مي كنيم و به مدت ٥٠ دقيقه در فر ١٨٠ درجه قرار ميديم



    انواع پلو
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان