خانه
696K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۹:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19803 |39377 پست

    #دسر_زعفرانی 

    مواد لازم

    ۳پیمانه شیر

    ۱ پیمانه شیرین کننده ماردین

    ۳ ق س زعفران آب شده

    ۲۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه

    ۸ ق چ پودر ژلاتین

    2 /1 پیمانه آب سرد

    طرز تهیه

    1. شیر و پودر شیرین کننده ماردین را روی حرارت مستقیم می گذاریم تا کاملا یکدست شده، پودر درون شیر حل شود. سپس خامه صبحانه و زعفران آب زده را اضافه کنید و از روی حرارت برداشته با مفتول دستی هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود. 

    ۲. پودر ژلاتین را به همراه ۲/۱ پیمانه آب سرد مخلوط کنیدو روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین شفاف شود. ژلاتین حل شده را به مخلوط شیر و خامه اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. سپس درون قالب‌های مورد نظر بریزیدو به مدت ۱۰ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. در ‌‌نهایت قالب‌ها را پس از بسته شدن درون آب گرم بزنید و در ظرف مورد نظر برگردانید و به سلیقه دلخواه تزیین کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان