خانه
696K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19810 |39377 پست

    دسر طالبی

    مواد لازم

    پوره طالبی  ۳۵۰گرم

    خامه فرم گرفته  ۱پیمانه

    پودر ژلاتین  ۳قاشق سوپخوری

    آب سرد   ۱پیمانه

    شکر   ۲قاشق سوپخوری

    طرز تهیه

    پوره طالبی رو در ظرفی میریزیم بعد خامه فرم گرفته رو اضافه میکنیم.

    شروع میکنیم به همزدن تا خوب با هم مخلوط و یکدست بشه.

    و بعد پودر ژلاتین(شفاف شده)رو اضافه و خوب با هم مخلوط میکنیم.

    حالا در قالب میریزیم و در یخچال قرار میدیم به مدت ۲تا۳ساعت تا دسر خودشو بگیره بعد در ظرف مورد نظر برمیگردونیم و تزین میکنیم.

     این هم روش بن ماری کردن پودر ژلاتین:

    پودر ژلاتین رو به صورت نمکدونی روی آب میپاشیم.

    و بعد زمان میدیم تا به صورت اسفنجی دربیاد و خیلی هم زمان کمی میبره و اگه این زمان بین ۳۰ثانیه تا۱دقیقه باشه تاریخ مصرفش نگذشته و کاملا سالمه.

    و بعد به طریقه بن ماری روی حرارت قرار میدیم تا زمانیکه شفاف بشه. 

    و بعد از اینکه از روی حرارت برمیداریم باید کاملا صاف و بدون گلوله باشه.

     نکته

    برای این دسر هم میتونیم از پوره و هم از آب طالبی استفاده کنیم ولی تفاوتی که با هم دارند اینه که اگه از آب طالبی استفاده بشه باید ۱قاشق به پودر ژلاتین اضافه کنیم.

    از خامه صبحونه هم میتونیم استفاده کنیم ولی با خامه فرم گرفته این دسر منسجم تر و طعم بهتری هم داره.

    اگه آب یا پوره طالبی خیلی سرد بود برای چند دقیقه روی بخار کتری قرار میدیم تا یکمقدار ولرم بشه اینکار به این دلیل انجام میدیم تا پودر ژلاتین در دسر لخته نشه.

    برای پررنگ شدن رنگ دسر میتونیم از یک تا دو قطره رنگ خوراکی مجاز هم استفاده کنیم.

    اگه طالبی خیلی شیرین بود مقدار شکر رو کمتر بریزین.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان