خانه
742K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

     دسر موس لیمو 

    مواد لازم :

    ▪️آب لیموترش  یک عدد بزرگ

    ▪️آب لیموترش  یک عدد کوچک

    ▪️شکر  ۷۰ گرم

    ▪️ زرده تخم‌مرغ  ۵ عدد

    ▪️پنیرخامه‌ای      ۲۵۰ گرم

    ▪️ورقه ژلاتین  یک و نیم عدد

    ▪️خامه زده شده  ۲۰۰ میلی لیتر

    طرز تهیه :

    در یک کاسه بزرگ آب لیموترش‌ها را با یکدیگر مخلوط کنید. شکر و زرده‌های تخم‌مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.

    یک سوم قابلمه‌ای را از آب پر کنید و بگذارید روی حرارت کم جوش بیاید. کاسه همزن را به صورتی روی قابلمه قرار دهید که کف آن با آب در تماس نباشد و فقط حرارت آن را گرم کند. مخلوط را به طور مداوم به مدت ۵- ۳ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید. ژلاتین را در آب خیس کنید.

     وقتی مخلوط هنوز گرم است ورقه‌های ژلاتین را درون کاسه‌ای قرار دهید و روی آن‌ها مقداری آب سرد بریزید. چند دقیقه وقت می‌گیرد تا ورقه‌های ژلاتین نرم شوند. ورقه‌های ژلاتین را به مخلوط اضافه کنید.

    ورقه‌های ژلاتین را از آب خارج کنید و کمی آن‌ها را فشار دهید تا هرگونه آب اضافی آن‌ها خارج شود سپس آن‌ها را به مخلوط که هنوز گرم است اضافه کنید و کمی هم بزنید تا کاملا درون مخلوط حل شوند. مخلوط را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شوند.

    خامه وپنیررا اضافه کنید.

     وقتی مخلوط خنک شد ابتدا خامه سپس پنیر را به آن اضافه و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

    مخلوط را درون یخچال قرار دهید.

     مخلوط را درون لیوان‌هایی که از قبل آماده کرده‌اید بریزید سپس آن‌ها را به  مدت ۴- ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک و کمی سفت شوند.

     موس لیمو‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و روی هر کدام از آن‌ها را با پوست رنده شده لیمو و برگ نعنا تزئین و سرو کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان