خانه
742K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ژله کیک پرتقالی

    مواد لازم:

    ژله پرتقالی 1 بسته

    کیک پرتقالی  1 عدد در قالب 23 سانتی متری

    آب داغ 1 لیوان

    شیر سرد  نصف لیوان

    پرتقال 1 عدد  حلقه حلقه شده

    📝طرز تهیه:

    اول از همه پودر ژله را با 1 لیوان آب داغ مخلوط کردم و روی بخار آب گذاشتم تا تمام ذرات خوب حل بشه و ژله شفاف بشه .بعد شیر سرد را به مواد ژله اضافه کردم و کمی هم زدم . حالا توی قالب های مافین با دیواره بلند یک عدد پرتقال حلقه شده گذاشتم. ( قالب من سلیکونی است و نیازی به چرب کردنش نیست اگه از قالبهای فلزی استفاده می کنید برای اطمینان حتما با کمی دستمال روغنی آنرا چرب کنید.)

    بعد از ژله آماده شده به اندازه 1 قاشق غذا خوری روی پرتقالها ریختم و گذاشتم تو یخچال تا ژله نیم بند بشه یا به اندازه غلظت سفیده تخم مرغ برسه . دلیل اینکه اول یک قاشق ژله می ریزم واسه اینه که پرتقال سر جای خودش بمونه و از جاش تکان نخوره . ( یادتون باشه نباید ژله ببنده وگرنه وقتی بقیه مواد  ژله را توی قالب می ریزید  لایه ها از هم جدا خواهد شد. )

    بعد ژله را از یخچال درآورده و به اندازه نصف قالب را با ژله پر کنید و دوباره بگذارید توی یخچال تا نیم بند بشه .

    در این فاصله که ژله نیم بند میشه  کیکتان که سرد است را یه برش طولی به ارتفاع 2 تا 3 سانتی متر بدید و بعد با قالبی که اندازه قالب مافین است برشهای دایره ایی بزنید .

    بعد دایره های کیک را روی ژله نیم بند شده بگذارید و روی کیک را با بقیه ژله بپوشانید. و بگذارید توی یخچال تا کاملا ژله خودشو بگیره و سفت بشه.

    اگه قالبتون سلیکونی است که دور تا دور ژله را با چاقو از قالب جدا کنید و بعد با فشار دست از قالب خارج کنید.

    اگه هم قالبتون فلزی است سینک ظرفشویی را با آب گرم پر کنید و ظرف را به مدت 5 ثانیه توی آب بگذارید و از توی آب خارج کنید و توی ظرف سرو برگردانید.

    حالا یه برش زیبا بزنید ونوش جان کنید

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان