ژله کیک پرتقالی
مواد لازم:
ژله پرتقالی 1 بسته
کیک پرتقالی 1 عدد در قالب 23 سانتی متری
آب داغ 1 لیوان
شیر سرد نصف لیوان
پرتقال 1 عدد حلقه حلقه شده
📝طرز تهیه:
اول از همه پودر ژله را با 1 لیوان آب داغ مخلوط کردم و روی بخار آب گذاشتم تا تمام ذرات خوب حل بشه و ژله شفاف بشه .بعد شیر سرد را به مواد ژله اضافه کردم و کمی هم زدم . حالا توی قالب های مافین با دیواره بلند یک عدد پرتقال حلقه شده گذاشتم. ( قالب من سلیکونی است و نیازی به چرب کردنش نیست اگه از قالبهای فلزی استفاده می کنید برای اطمینان حتما با کمی دستمال روغنی آنرا چرب کنید.)
بعد از ژله آماده شده به اندازه 1 قاشق غذا خوری روی پرتقالها ریختم و گذاشتم تو یخچال تا ژله نیم بند بشه یا به اندازه غلظت سفیده تخم مرغ برسه . دلیل اینکه اول یک قاشق ژله می ریزم واسه اینه که پرتقال سر جای خودش بمونه و از جاش تکان نخوره . ( یادتون باشه نباید ژله ببنده وگرنه وقتی بقیه مواد ژله را توی قالب می ریزید لایه ها از هم جدا خواهد شد. )
بعد ژله را از یخچال درآورده و به اندازه نصف قالب را با ژله پر کنید و دوباره بگذارید توی یخچال تا نیم بند بشه .
در این فاصله که ژله نیم بند میشه کیکتان که سرد است را یه برش طولی به ارتفاع 2 تا 3 سانتی متر بدید و بعد با قالبی که اندازه قالب مافین است برشهای دایره ایی بزنید .
بعد دایره های کیک را روی ژله نیم بند شده بگذارید و روی کیک را با بقیه ژله بپوشانید. و بگذارید توی یخچال تا کاملا ژله خودشو بگیره و سفت بشه.
اگه قالبتون سلیکونی است که دور تا دور ژله را با چاقو از قالب جدا کنید و بعد با فشار دست از قالب خارج کنید.
اگه هم قالبتون فلزی است سینک ظرفشویی را با آب گرم پر کنید و ظرف را به مدت 5 ثانیه توی آب بگذارید و از توی آب خارج کنید و توی ظرف سرو برگردانید.
حالا یه برش زیبا بزنید ونوش جان کنید