خانه
742K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۰۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #پاناکوتا خرما یک دسر سالم وخوشمزه

    خرما                             بدون پوست وهسته ۱۰ عدد

     خامه صبحانه               ۱ بسته یا معادل ۲۰۰ گرم

     شیر                              ۲ لیوان

     پودر کاکائو                  ۲ قاشق غذاخوری

     پودر ژلاتین                  ۲ قاشق غذاخوری

     طرز تهیه: پودر ژلاتین را با نصف لیوان شیر به صورت بن ماری حل کنید . پوست و هسته خرما را جدا کرده و با بقیه شیر کاملا میکس کنید. بعد پودر کاکائو و ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید. مایه را روی حرارت قرار داده تا یکدست شود، خامه را به خرما اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. و در قالب ریخته و در یخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت قرار دهید تا ببندد. نوش جان …

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان