خانه
742K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

     لایه زیرین : ژله توت فرنگی یا آلبالو برای تهیه لایه وسط: یک بسته ژله قرمز را در یک لیوان آب گرم می کنیم و وقتی خنک شد یک لیوان شیر به آن اضافه می کنیم. به همین ترتیب برای تهیه لایه صورتی کمرنگ تر از مقدار آب کم کرده و به مقدار شیر اضافه کنید. روی ژله را نیز می توانید با خامه فرم گرفته تزیین کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان