خانه
742K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۲:۰۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    دسر_خرمالو

     مواد اولیه : 

    پودر ژلاتین یک قاشق سوپخوری

     *آب (۴۰میلی‌لیتر)

     *زرده تخم‌مرغ دو عدد

     *شکر (۳۲گرم) *

    آرد دو قاشق سوپخوری

     *شیر یک پیمانه *

    وانیل شکری ۱/۸قاشق چایخوری 

    *عسل دو قاشق سوپخوری

     *خامه نصف پیمانه 

    *خرمالو پوره شده دو عدد 

    طرز تهیه: 

    پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و روی بخار آب قرار می‌دهیم تا به روش بن‌ماری حل و رقیق شود. زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه شکر با همزن برقی هم می‌زنیم. آرد و شیر را به مخلوط زرده افزوده و روی حرارت ملایم مدام هم می‌زنیم تا غلیظ شود. مواد را از روی حرارت برداشته و به ترتیب وانیل، عسل، خامه و ژلاتین رقیق شده را افزوده و مخلوط می‌کنیم و در آخر خرمالو را اضافه و هم می‌زنیم تا مواد یک‌دست شود. سپس مواد را در قالب ریخته و به مدت هفت الی هشت ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا فرم بگیرد. بعد ته قالب را یک لحظه در آب گرم قرار داده تا دسر از قالب جدا شود. سپس در ظرف مورد نظر برمی گردانیم و روی آن را به دلخواه با خامه تزیین می‌کنیم

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان