دسر_پاییزی_با_طعم_نارنگی
چي لازم دارم:
کره :60 گرم
پودر قند : 105 گرم
زرده تخم مرغ : 2 عدد
پوره نارنگي : 2/3 پيمانه
خامه فرم گرفته : يک پيمانه
پنير خامهاي : 250 گرم
وانيل : 1/4 قاشق چايخوري
چه جوري درست ميشه:
کره و پودر قند را با هم بزنيد تا کرم رنگ شود.
زردههاي تخم مرغ را به مواد اضافه کنيد و به همراه وانيل هم بزنيد تا کاملا مواد سبک شود.
نارنگي را کاملا فيله کنيد (بدون پوست)، سپس در مخلوط کن بزنيد تا پوره سبک و يک دستي بدست آيد. اين پوره را به مواد بالا اضافه کنيد.
خامه فرم گرفته و پنير خامه را نيز بزنيد و با هم مخلوط کنيد و به مواد بالا اضافه کنيد.
مواد دسر نارنگي را در ظرف سرو يا ليوانهاي مخصوص دسر تک نفره بريزيد و به مدت 3 الي 5 ساعت در يخچال قرار دهيد تا مواد کاملا خود را بگيرد.