دسر مرمکه
مرمکه یک دسر سنتی آملی است. دسر مرمکه بسیار مناسب برای ماه رمضان است.
برنج را شسته و با مقداری اب یکساعت بخیسانید .بعد اب انرا ریخته وبرنج را در کره سرخ کنید (میتوانید اول با روغن مایع انرا سخ کنید وبعد کره را اضافه کنید) وگردوی خردشده وزیره سبز راهم اضافه کرده وتفت بدید ونصف شکر را دراینجا اضافه کنید واب راهم اضافه کرده جوش که امد حرارت راملایم کرده ودرب انرا نیمه بگذارید ولی مراقب باشید که ته نگیرد وهراز گاهی انرا بهم بزنید.
بگذارید تابرنج پخته ویقریبا له شود اب گرم دردسترس داشته باشید که اگر برنج خام بود 1/2 پیمانه اب گرم اضافه کنید حالا بقیه شکر زعفران وهل وگلاب راهم اضافه کرده وکره هم بریزید وانراخوب مخلوط کنید تا اب ان کاملا کشیده شود دم کنی را روی ان بگذارید تا کاملا پخته شود.
بعد ته یک سینی را چرب کرده و دسر مرمکه را به سینی منتقل کنید وروی انرا صاف کرده ومعز گردوی خرد شده بپاشید وبگذارید تا کاملا سردشود وخودش رابگیرد.
حالا دسر مرمکه رابرش زده ودر ظرف مورد نظر بچینید و نوووش جان کنید.